Dimon® – En Komplett Övervakningstjänst

20 maj, 2021 av Camilla

Dimon® är en komplett övervakningstjänst på era skalskydd!

Den pågående pandemin innebär många olika utmaningar för butiker, fastigheter, restauranger och verksamheter. En av dem är behovet av att kunna helt stänga ner och lämna lokalen eller byggnaden i säkert förvar.

Vi har en enkel och automatisk lösning på detta problem.

Vi kallar den Dimon®

Med Dimon® får ni en överblick, status och rapporter på ert skalskydd, som till exempel rulljalusi eller brandjalusi, dygnet runt, till mobil eller läsplatta. Dimon® håller kontroll på distans så ni kan får lugn och ro.

Det kallar vi enkelt och smidigt!

Är du intresserad?

Vill du beställa Dimon RTM™ till ditt företag eller bara ställa oss en fråga? Tveka inte att kontakta oss, vi pratar gärna med dig!