Funktioner

Smarta IoT och AI-lösningar skapar förutsättningar att kunna förebygga fel innan de blir allvarliga istället för att reagera när felet har uppstått. Allt fler företag tittar efter nya sätt att kostnadseffektivisera service och underhåll.

Här blir tekniken ett medel för hjälp till självhjälp genom en integrerad troubleshooting som gör att mindre fel kan åtgärdas direkt utan att vänta på en servicetekniker.

Öppet eller Stängt

Med Dimon kan ni koppla ihop alla Öppna/Stängfunktioner i en och samma box. Dimon rapporterar alla händelser 24/7 till en app. Dimon presenterar även historik och statistik över tid.

Brand och Alarm

Dimon ger er alltid status på era brandprodukter. Med Dimon håller vi koll så att produkten fungerar även när det inte brinner. Ni kan med andra ord känna er säker – alltid.

Låst eller inte Låst

För att byggnaden ska vara säker dygnet runt rapporterar Dimon när skalskyddet låses och öppnas. Tid och plats syns i appen och byggnaden är därför säker dygnet runt.

Mejl-notifikationer

Vi skickar notifikationer till mejl eller applikation vid varje händelse som avviker från det normala.

Åtgärdslogg

För varje logg som presenteras som ett fel i appen har vi en manual för enkel lösning på problemet. Vi har manualer lättillgängligt som presenterar de vanligaste felen som kan uppstå och en lösning.

Felsökning

Dimon kör avancerad diagnostik och med hjälp av AI får ni lösningar på det mesta som händer. På så sätt får ni tillgång till fastighetens infrastruktur utan att egentligen behöva vara där.

Senaste från Dimon Systems

Visa fler
13 april, 2021

Vår vision och mål ...

Läs mer

8 april, 2021

Ett av våra Globala mål är att minska städers miljöpåverkan.

Läs mer

7 april, 2021

Ett oväntat besök..

Läs mer

Är du intresserad?

Vill du beställa Dimon RTM™ till ditt företag eller bara ställa oss en fråga? Tveka inte att kontakta oss, vi pratar gärna med dig!