Funktioner

Smarta IoT och AI-lösningar skapar förutsättningar att kunna förebygga fel innan de blir allvarliga istället för att reagera när felet har uppstått. Allt fler företag tittar efter nya sätt att kostnadseffektivisera service och underhåll.

Här blir tekniken ett medel för hjälp till självhjälp genom en integrerad troubleshooting som gör att mindre fel kan åtgärdas direkt utan att vänta på en servicetekniker.

Öppet eller Stängt

Ni kan se alla funktioner lättöverskådligt i Dimon-appen. De funktioner som är kopplade till skalskyddet som larm, lås och personsäkerhet övervakar Dimon® och rapporterar alla händelser 24/7, så att ni snabbt kan agera om fel uppstår.

Brand och Alarm

Dimon® ger er status på era brandprodukter – dygnet runt. Med Dimon® håller vi koll så att brandgardinen eller brandjalusiet fungerar även när det inte brinner. För det är ju lika viktigt att brandprodukten fungerar som brandlarmet.

Låst eller inte Låst

För att fastigheten ska vara säker dygnet runt rapporterar Dimon® när skalskyddet låses och öppnas. Tid och plats syns i appen och byggnaden är därför säker dygnet runt även när ni inte är där.

Mejl-notifikationer

Vi skickar notifikationer till mejl eller applikation vid varje händelse som avviker från det normala.

Åtgärdslogg

För varje logg som presenteras som ett fel i appen har vi en manual för enkel lösning på problemet. Vi har manualer lättillgängligt som presenterar de vanligaste felen som kan uppstå – och en lösning.

Felsökning

Dimon® kör avancerad diagnostik och presenterar lösningar på problem som uppstår vad gäller öppningar och stängningar i fastigheten. På så sätt får ni tillgång till fastighetens infrastruktur – utan att egentligen behöva vara där.

Senaste från Dimon Systems

Visa fler
5 juli, 2021

Dimon® är framtidens underhåll!

Läs mer

4 juni, 2021

Dimon® ger en mer uthållig och långsiktig lösning!

Läs mer

1 juni, 2021

Motoriserade slagdörrar

Läs mer

Är du intresserad?

Vill du beställa Dimon RTM™ till ditt företag eller bara ställa oss en fråga? Tveka inte att kontakta oss, vi pratar gärna med dig!