Analysera

Smarta IoT-lösningar skapar förutsättningar för att kunna förebygga fel innan de blir allvarliga, istället för att reagera när felet har uppstått.

Med Dimon® på plats få ni ett smartare sätt för service och (prediktivt) underhåll som inte stör den dagliga verksamheten. Prediktivt Underhåll innebär att en underhållsåtgärd och/eller service utförs innan ett haveri inträffar, samt att ett förebyggande underhåll planeras till mest effektiva tidpunkt för din fastighet.

Allt fler företag tittar efter nya sätt att kostnadseffektivisera service och underhåll. Här blir tekniken ett medel för hjälp till självhjälp genom en integrerad troubleshooting som gör att mindre fel kan åtgärdas direkt utan att vänta på en servicetekniker.

Felsökning

Dimon® kör avancerad diagnostik och med hjälp av AI får du lösningar på det mesta som händer. På så sätt får du tillgång till fastighetens infrastruktur utan att egentligen behöva vara där.

Senaste från Dimon Systems

Visa fler
13 april, 2021

Vår vision och mål ...

Läs mer

8 april, 2021

Ett av våra Globala mål är att minska städers miljöpåverkan.

Läs mer

7 april, 2021

Ett oväntat besök..

Läs mer

Är du intresserad?

Vill du beställa Dimon RTM™ till ditt företag eller bara ställa oss en fråga? Tveka inte att kontakta oss, vi pratar gärna med dig!