Boka en Dimon® Demo

12 aug, 2021 av Camilla

Dimon Systems är ett skånskt startupbolag som tar fram IoT-produkter till fastighetsbranschen.

Vi vill ändra det traditionella sättet

Det finns inte längre någon anledning att ringa en servicetekniker så fort ett problem uppstår. Den traditionella processen är oerhört långsam, oekonomisk, miljöovänlig och omodern. Istället för att lägga ner timmar på att ringa kundservice, försöka nå teknisk support eller vänta på att en inbokad servicetekniker ska komma, kan du lösa de flesta problem själv med hjälp av Dimon®.

Det är dags för ett nytt tänk – mot en ny framtid.

Glöm allt som ni tidigare upplevt, sett eller lärt er gällande service och förbered er istället på något alldeles revolutionerande!

Häng med på en demonstration som tar fastighetsförvaltning till en ny nivå. En framtid där ni inte behöver ringa en tekniker i onödan och där ni inte behöver lägga otaliga timmar på reparationer som dessutom kanske inte ens behövs och som lätt kan skapa frustration. Framtiden väntar runt hörnet och när hela världen rör sig framåt, varför ska inte fastighetsbranschen göra det också?

Just nu ge vi er möjlighet att boka en demonstration (på distans) av Dimon – ett banbrytande digitalt system för distansövervakning av skalskydd!

I denna demonstration kommer vi att visa er:

Vilka problem Dimon® löser och kan lösa
Hur Dimon® kan hjälpa er på bästa möjliga sätt
Varför Dimon® är framtiden inom fastighetsförvaltning
Hur Dimon® kan sänka era kostnader och bidra till ert miljötänkande
Varför Dimon® är framtidens servicesystem för portar, dörrar och andra skalskydd

Visst låter det spännande? Vi håller med! Bokar gör du här!

Är du intresserad?

Vill du beställa Dimon RTM™ till ditt företag eller bara ställa oss en fråga? Tveka inte att kontakta oss, vi pratar gärna med dig!