Över 200 Dimon Boxar Installerade!

20 sept, 2021 av Camilla

Vi firar med pompa och ståt när vi nu har tickat förbi över 200st installerade Dimon Boxar från Norr till Söder i detta vackra avlånga land kallat Sverige!

Du läste rätt!

Över 200 Dimon Boxar har installerats på ett stort antal bygg- och fastighetsprojekt runt omkring i Sverige. Vi kan inte vara mer stolta och glada!

Dimon är en produkt som förändrar fastighetsförvaltning, som tar branschen till nya höjder och som leder till kostnadseffektivitet, besparingar och miljötänk genom smart teknologi och nytt kreativt tänkande. Förtroendet, responsen och feedbacken vi fått från kunder är enastående och visar att vi är på rätt spår. Dimon är framtiden!

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till samtliga inblandade parter som gett oss förtroende och som låtit oss skapa en revolutionerande produkt och som tillsammans med oss vill fortsätta växa. Tillsammans blir vi starkare!

Håll utkik för framtida spännande nyheter!

P.SGlöm inte att boka en Dimon Demo! En demonstration tar ca 30 minuter och erbjuder en grundläggande analys av Dimon och vad Dimon kan göra för ert företag.

Klicka här för att boka en Dimon Demo!

Är du intresserad?

Vill du beställa Dimon RTM™ till ditt företag eller bara ställa oss en fråga? Tveka inte att kontakta oss, vi pratar gärna med dig!