Dimon – En Kunds Perspektiv

23 nov, 2021 av Camilla

Förenkla driften av din fastighet med Dimon!

Vi fick in ett positivt omdöme från en av våra kunder. Oerhört kul tycker vi!

Som ensam ansvarig ligger det många olika arbetsuppgifter på mitt bord. Allt från att byta glödlampor, se över hissar och rulltrappor till att kontrollera lås och larm. När vi fick Dimon installerat hos oss så avlastade det en hel del för mig. I min app kunde jag nu smidigt se att alla portar, dörrar och jalusier fungerade precis som de ska och att de var låsta vid den tidpunkt vi valt. Jag kunde även få en rapport när service var utfört så att jag enkelt kunde hålla koll på vårt skalskydd. Dessutom, som en bonus på köpet, kunde jag enkelt boka in service eller eventuella reparationer när det passar oss och på så sätt undvika onödiga driftstopp.

I all ära går det nog inte att beskriva Dimon mycket bättre än så. Dimon är hjälpen i vardagen. Dimon är helhetskonceptet som ger er full överblick och kontroll över era skalskydd så att er fastighet är säker dygnet runt och året om – alltid.

Boka en Dimon Demo idag för att se vad Dimon kan göra för er!

Är du intresserad?

Vill du beställa Dimon RTM™ till ditt företag eller bara ställa oss en fråga? Tveka inte att kontakta oss, vi pratar gärna med dig!