God Jul

20 dec, 2021 av Camilla

och ett Gott Nytt År!

önskar vi er alla! Ett roligt år lider mot sitt slut och vi tar alla en välförtjänt ledighet.

Dimon har under året som gått monterats från norr till söder på produkter som jalusier, brandgardiner och portar. Med dessa på plats har fastigheterna fått garanterat säkra passager och entréer. Dimon effektiviserar porthantering och på så sätt energibesparing i lager och garage till exempel. Men erbjuder även digitala servicerapporter, larm- och låsnotiser och minimerad drifstörning.

Inför våren 2022 har vi fått in 100 rykande färska boxar som monteras upp i början på nästa år och fler och fler fastigheter i Sverige går mot en smart byggnad där stillestånd och krångliga felrapporteringar blir ett minne blott.

Gott Slut!

Är du intresserad?

Vill du beställa Dimon RTM™ till ditt företag eller bara ställa oss en fråga? Tveka inte att kontakta oss, vi pratar gärna med dig!