Dimon som säkerhetspartner

3 feb, 2022 av Camilla

Innovativa funktioner skapar möjligheter!

Vi på Dimon Systems tar fastighetsförvaltning till nästa nivå. Våra produkter skapas för ett säkrare och tryggare samhälle och tillsammans med er jobbar vi för en renare framtid för oss alla.

Nyligen fick vi en förfrågan om Dimon hade möjligheten att skapa kommunikation mellan olika funktioner. Förfrågan gällde en kund som ville ha hjälp med en styrningsfunktion mellan deras ljuslarm(eller saftblandare som vi kallar det) och redan monterade portar. Vi tyckte det lät både spännande och utmanade och antog oss uppgiften!

Vår lösning blev att koppla in ”saftblandaren” i Dimon-boxen som snabbt lärde sig ett mönster. Med hjälp utav lite magi från programvaran kunde Dimon säkerställa drift på ett effektivt och säkert sätt så att olyckor kunde undvikas i framtiden.

Success!

Är du intresserad?

Vill du beställa Dimon RTM™ till ditt företag eller bara ställa oss en fråga? Tveka inte att kontakta oss, vi pratar gärna med dig!