Ssshhhh ….

31 mars, 2022 av Camilla

Tystnad är det bästa beviset på att allt fungerar.

En rolig utmaning var ett specialarbete till ett större elföretag i Sverige. Behovet var en samlad hantering av brandlarm, elavbrott, nödöppning, samkörning och daglig funktion för passager och entréer i en skola.

De försökte lösa detta själva med flera olika lösningar – men stötte problem och de lyckades inte uppfylla kundens krav helt enkelt. Då fick Dimon uppdraget och vi gav dem ett förslag på lösning där vi kopplade in alla funktioner i Dimonboxen. Något som är lätt i Dimon eftersom vi utvecklat boxen just för att kunna göra smidig och smarta förändringar.

Så, vi packade in boxarna – skickade paketet till kunden och sedan dessa har det varit tyst.

PS . Vi ringde upp kunden – allt är inkopplat, de är nöjda, glada och problemet är löst!

Är du intresserad?

Vill du beställa Dimon RTM™ till ditt företag eller bara ställa oss en fråga? Tveka inte att kontakta oss, vi pratar gärna med dig!