Dimon – är en del av …

17 aug, 2022 av Camilla

Sveriges Proptech-karta

Som ett av Sveriges Proptech-bolag har vi skapat en digital produkt och tjänst för övervakning av entréer och passager i en fastighet. Detta för att hantera fastigheterna på ett smart, säkert och miljömedvetet sätt. Det vanligaste sättet att hantera stillestånd, service och reparationer av allehanda portar, jalusi och dörrar är att åka ut på plats. Det tycker vi är ”analogt” och därför var vår motivation att digitalisera branschen. Vår produkt är ett styrskåp med digital övervakning via GSM som är en bra början på att digitalisera branschen.

Så vi säger: Det är 2022 nu! Det är dags att tänka om och inte köra i samma gamla hjulspår.

Är du intresserad?

Vill du beställa Dimon RTM™ till ditt företag eller bara ställa oss en fråga? Tveka inte att kontakta oss, vi pratar gärna med dig!